Blog Abgreds

Keywords melayu

Posted on: 7 Ogos 2010

Abgred orang melayu. Entri ni bukan nak hina melayu. Cuma secebis kisah di blog abgreds…barangkali kes terpencil! (iya ka..?)

Abgreds dah cuba belajar tulis panjang sikit. Cuba cara bersiri. Apa macam? Jadi ke tak jadi? Entah, tak tau.

Kau orang pula cuba belajar baca panjang sikit. Cuba baca cerita bersiri abgreds. Apa macam? Faham ke tak faham? Entah tak tau.

Dan jangan kau orang tak tau, kita ada tetamu khas. Mereka cuba nak joint kelab pembaca abgreds. Terima ke tak terima? Entah tak tau.

Ya, inilah dia tetamu khas kita. Dipersilakan pakai keywords ‘rasmi’ untuk masuk blog abgreds…ya, masuk ramai-ramai. Kasi up sikit trafik…silakan…

 Keywords canggih, jangan marah…!keyword melayu

Ha ha… abgreds ni rabun bab keywords. Tak jelas pasal tags-tags, label, kategori…tah apa menatang tuh…

Publish entri pun main hantam saja. Janji jadi entri! Janji jadi blog. Kau orang kalau tak faham, abgreds minta ampun minta maaf.

Punyalah banyak perkataan, yang itu jugalah jadi pilihan. Abgreds nak cakap apa? Kau orang nak cakap apa? Takkan enjin tu tipu…

Kiranya masih samalah, ya? Abgreds attend ceramah tu dah lama dah… lima belas tahun lepas ada…buatkan jadi entri sebagai peringatan.

So, nak cakap apa? Terimalah hakikat ini. orang kita ni memang ada sindrom ketagih judi, nombor ekor, main bomoh-bomoh…

Yang pasti, tetamu khas kita ni dah belajar satu perkara – jangan masuk blog abgreds ni lagi – dia tipu kita…wa ha ha…

Dan statistik dan trafik pun normal balik – terhegeh-hegeh, tersengguk-sengguk…ngeh ngeh…🙂🙂

p/s : dah sebulan lebih dok tunggu nak tau camner fungsi terma enjin carian ni, sekali ini yang dapek…ceh…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Sinopsis blog abgreds

Blog abgreds ingin melihat makna
pada aksara dan kosa kata dari sudut sedikit berbeda, buat menambah variasi
pemahaman semua.
Selamat membaca!

K O T A K — S H O U T M I X

Statistik blog

  • 53,876 - sejak 19 Jun 2010

Salam sejahtera

Blog ini adalah blog peribadi abgreds. Semua artikel adalah nukilan abgreds untuk tatapan bersama.

Artikel abgreds merupakan rangkuman pengalaman dan kisah perjalanan hidup abgreds.

Abgreds harap artikel-artikel di sini dapat sedikit sebanyak memberi manfaat buat anda.

Anda dialu-alukan untuk memberikan idea, pandangan, nasihat, kritikan, dan sebagainya.

Sila tinggalkan jejak anda di ruang komentar atau shoutbox.

Terima kasih atas ziarah anda!

Salinan semula

Abgreds membenarkan kandungan artikel di blog ini diterbitkan semula dengan syarat disertakan kredit / pautan ke blog ini.

Sebarang pertanyaan boleh di e-mailkan ke abgreds melalui alamat : takterra@gmail.com

Sila ambil perhatian, kandungan blog ini adalah diawasi.....

...

Protected by Copyscape Duplicate Content Checker

Negara pengunjung

free counters
Online Users
bighandesign
My Ping in TotalPing.com

BlogMalaysia.com

Blogged.my
%d bloggers like this: