Blog Abgreds

Selamat Hari Raya Aidil Fitri.

Posted on: 5 September 2010

selamat hari raya

imej: epicworld.com

Salam Ramadan semua. Ini entri terakhir abgreds sebelum raya. Tiada cerita, cuma ucapan selamat hari raya kepada semua.

Jika ada yang masih sudi menjenguk blog ini semasa abgreds cuti, bolehlah belek – belek entri lama. Mungkin ada manfaat yang berguna.

Abgreds dengan ini ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua. Abgreds juga memohon ampun maaf atas salah silap abgreds sepanjang menulis diblog abgreds.

Di samping itu, jangan lupa kita masih di bulan ramadan yang mulia. Masih ada waktu yang berkat yang perlu diisi sebaik-baiknya.

Salam aidil fitri untuk anda semua.

18 Respons to "Selamat Hari Raya Aidil Fitri."

slmt hari raye, maaf zahir batin buat abgred…moga syawal ini memberi keinsafan & menambah ketaqwaan kite pada NYA…

salam abgreds..selamat hari raya maaf zahir batin dr ruhjihad ye >_<.br balik dr kampung ni.

abgreds tak sempat nak sebut nama satu-satu. abgreds jamak je lah ok. terima kasih atas ucapan teman-teman sekalian.

selamat hari rayer jugakkk! hee.

salam eidulfitri buat abg reds dan semua,
ni entri khas saya buat semua http://hidayahlela.blogspot.com/2010/09/salam-eidulfitri.html

Abgreds..
Selamat Hari Raya..
Selamat bagi duit raya..
Selamat makan kuih raya🙂

Singgah membalas jejak rakan2 diakhir ramadhan dan sebelum syawal menjelma…. slmt hari raya maaf zahir batin

Hai .. slmt hari raya untuk awak. ok. smoga berjaya dan sihat selalu .

Ikhlas dari.
Mr j
http://www.pengeRindu.com

selamat hari raye!🙂

bro selamat hari raya…. raya jemput datang rumah…🙂

slmt ari raya~~!
thanx yaah,,baru bkak email td,,

Selamat Hari Raya…ampun maaf dipinta……..
ada buat open house tak.nak dtg ni.hehehe……….

selamat hari raya ali. open house belum bajet lagi.. ngee..

slmt hari raya bro~
thx sggah belog aki

selamat hari raya utk ko juga aki..

selamat hari raya!
berhati-hati di jalan raya
maaf zahir batin😀

terima kasih noble. ko pun hati-hati berhari raya !

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Sinopsis blog abgreds

Blog abgreds ingin melihat makna
pada aksara dan kosa kata dari sudut sedikit berbeda, buat menambah variasi
pemahaman semua.
Selamat membaca!

K O T A K — S H O U T M I X

Statistik blog

  • 53,899 - sejak 19 Jun 2010

Salam sejahtera

Blog ini adalah blog peribadi abgreds. Semua artikel adalah nukilan abgreds untuk tatapan bersama.

Artikel abgreds merupakan rangkuman pengalaman dan kisah perjalanan hidup abgreds.

Abgreds harap artikel-artikel di sini dapat sedikit sebanyak memberi manfaat buat anda.

Anda dialu-alukan untuk memberikan idea, pandangan, nasihat, kritikan, dan sebagainya.

Sila tinggalkan jejak anda di ruang komentar atau shoutbox.

Terima kasih atas ziarah anda!

Salinan semula

Abgreds membenarkan kandungan artikel di blog ini diterbitkan semula dengan syarat disertakan kredit / pautan ke blog ini.

Sebarang pertanyaan boleh di e-mailkan ke abgreds melalui alamat : takterra@gmail.com

Sila ambil perhatian, kandungan blog ini adalah diawasi.....

...

Protected by Copyscape Duplicate Content Checker

Negara pengunjung

free counters
Online Users
bighandesign
My Ping in TotalPing.com

BlogMalaysia.com

Blogged.my
%d bloggers like this: