Blog Abgreds

Setahun berlalu…

Posted on: 8 Julai 2011

Salam sejahtera buat anda semua. Penulis terlebih dahulu memohon maaf atas istirehat yang panjang dari menulis di blog ini.

Beberapa waktu ini, masa untuk menukilkan sesuatu di sini tidak kesampaian. Ada beberapa tugasan yang perlu dibereskan terlebih dahulu.

Pun begitu, penulis masih melayari internet untuk mengetahui perkembangan semasa blog kawan-kawan dan laman-laman web yang sering menjadi halwa mata dan telinga penulis.

Penulis sebenarnya teringin menulis sesuatu sempena setahun penulis menulis di blog ini. Namun hasrat itu tak tercapai nampaknya. Tak mengapalah. Apalah sangat pencapaian berblog bagi penulis kerdil ni…

Yang penting, penulis sudah berusaha untuk memberi nukilan yang pada fikiran penulis berguna untuk kalian. Itu matlamat penulis. Dan penerimaannya tentulah bergantung kepada para pembaca sendiri.

Insya Allah, kiranya diizinkan, penulis akan menulis lagi. Banyak kisah dan kasih yang boleh dikongsi untuk tatapan kita semua.

Sesiapa yang nak pergi BERSIH tu, bersihkanlah dulu hati anda. Bersihkan dulu jiwa anda. Ambil wuduk, buatlah sembahyang istiharah. Mintalah petunjuk dari Allah. Dia tuhan yang Maha Mengetahui.

Ops…lari tajuklah pulak…macam-macamlah dia orang nih…

Sekadar ini dulu kali ini. Oh ya, kepada para pengunjung blog ini – samada yang sudah biasa atau yang baru, penulis ucapkan terima kasih banyak-banyak.

4 Respons to "Setahun berlalu…"

Semoga lebih bersemangat dan selamat kembali..

setahun dah…diam tak diam je ye…. moga sentiasa menulis dgn hati yg tenang dan idea yg mencurah-curah

welcome back =)

Lama tak singgah ke sini,
Anyway, Selamat Kembali (^.^)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Sinopsis blog abgreds

Blog abgreds ingin melihat makna
pada aksara dan kosa kata dari sudut sedikit berbeda, buat menambah variasi
pemahaman semua.
Selamat membaca!

K O T A K — S H O U T M I X

Statistik blog

  • 53,876 - sejak 19 Jun 2010

Salam sejahtera

Blog ini adalah blog peribadi abgreds. Semua artikel adalah nukilan abgreds untuk tatapan bersama.

Artikel abgreds merupakan rangkuman pengalaman dan kisah perjalanan hidup abgreds.

Abgreds harap artikel-artikel di sini dapat sedikit sebanyak memberi manfaat buat anda.

Anda dialu-alukan untuk memberikan idea, pandangan, nasihat, kritikan, dan sebagainya.

Sila tinggalkan jejak anda di ruang komentar atau shoutbox.

Terima kasih atas ziarah anda!

Salinan semula

Abgreds membenarkan kandungan artikel di blog ini diterbitkan semula dengan syarat disertakan kredit / pautan ke blog ini.

Sebarang pertanyaan boleh di e-mailkan ke abgreds melalui alamat : takterra@gmail.com

Sila ambil perhatian, kandungan blog ini adalah diawasi.....

...

Protected by Copyscape Duplicate Content Checker

Negara pengunjung

free counters
Online Users
bighandesign
My Ping in TotalPing.com

BlogMalaysia.com

Blogged.my
%d bloggers like this: