Blog Abgreds

Abgreds

mulanya di suatu introduksi

tamatnya di suatu permisi

diamnya di suatu henti

geraknya di suatu destinasi…

abgreds warga bandar maharani

dibesarkan dan direzekikan disini

bukan seorang yang mesra IT

namun berhasrat memberi makna pada diri

dan kehidupan yang dilalui…

buat kalian tetamu dan teman

abgreds ucapkan selamat  berbahagia

moga sihat akal dan fikiran

bekal merentas uji dan duga

blog abgreds itulah jolokan

wadah catatan untuk dikongsikan

menambah ilmu dan pengetahuan

untuk sendiri dan tuan-puan

saudara saudari sekalian…

terima kasih bertandang ke blog abgreds !

26 Respons to "Abgreds"

salam abg red.. cantik puisi tu..
dah lama lady x berkesempatan jenguk abg reds di sini..

lady nak mengambil kesempatan nak ucapkan slaam aidilfitri pada abg reds..🙂

semoga berbahgia sokmo.. ameeennn

terima kasih LB…
selamat idul fitri juga untuk anda, semoga beroleh keberkatan di syawal yang mulia, amin..

salam kunjung abgreds! penulisan yang menarik dengan idea2 yang segar. Teruskan menulis!

assalamualaikum.. salam kenal kawan🙂

Kujungan balik lagi mas ʌbgreds, semoga silaturahmi diantar 2 blog, bisa terus terjalin,,🙂

^_^

salam kenal … berkunjung …

indah sungguh nukilan.. thanks sbb tinggalkan jejak.. maka sy tak ketinggalan mengikuti jejak abgreds🙂

salam perkenalan abgredz…..
thanx coz datang menjengak blog comot
peace ni war~

Hye Abg. Reds, selamat perkenalan.
Thks visiting my blog…sering2lah menjengah🙂

Salam perkenalan…

p/s- Muo kat ne?

salam kenal untuk ko jugak sam… amacam bisnes? harap bagus ok..

bisnes Alhamdulillah.. ada perkembangan sihat di stu. kalo jalan2 paso malam, tegur2 lah kawan

Assalaamu’alaikum Abgreds…

maaf kerana sepatutnya menuju ke ruang tamu dulu ikut pintu depan rumah, tetapi terus masuk ikut tingkap pula..

Saya suka membaca seloka perkenalan diri abgreds, teringat masa Tingkatan 4 dan 5 dulu, selalu menjadi jaguh dalam kelas mengarang seloka buat majalah sekolah. teman2 suka sekali seloka yang saya tulis berkenaan diri masing2.

Salam kenal ya abagred. terima kasih sudah berkunjung ke blog saya. Saya senang dapat bersahabat dengan abgreds. Semoga persahabatan ini dijalin baik dengan silaturahmi yang indah dalam Islam.

Salam mesra dari Sarikei, Sarawak.😀

wa’alaikumussalam wbt.. bonda siti..

alamak, abgreds pulak masuk rumah bonda ikut serombong asap!🙂 ..

mengenal aksara dan kosa kata bonda, itu bukan biasa. pastinya anugerah istimewa sejak kecil di sekolahan. ternyata telahan itu benar..

ya, abgreds juga suka bersahabat kepada mereka yang inginkan persahabatan..

Salamelekom, wbt Abgreds.
Mohon singgah sebentar yer, sesambil menyelongkar apa-apa yang ada kat dalam ni. Biar sampai berhamburan *%&&%&^$

(*___*)

Wa’alaikumussalam wbt. abg bent…
abgreds berbesar hati menerima kunjungan otai blogger – abg bent. terima kasih sudi mampir. buatlah macam gua sendiri. tak de apanya nak selongkar abg bent. hanya puing-puing reput dan buruk di sini…

salam kenal🙂

terimkasih kunjungannya ya ke blog saya🙂

salam kenal dari saudara seiman di tanah jiran

beragas x jumpe shoutbox ?????

ade bang jeman, kat side bar. roll pelan2 sikit🙂

visiting u back

kemas blog ni..🙂
slmt berblog abgreds 🙂

terima kasih atas komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Sinopsis blog abgreds

Blog abgreds ingin melihat makna
pada aksara dan kosa kata dari sudut sedikit berbeda, buat menambah variasi
pemahaman semua.
Selamat membaca!

K O T A K — S H O U T M I X

Statistik blog

  • 53,876 - sejak 19 Jun 2010

Salam sejahtera

Blog ini adalah blog peribadi abgreds. Semua artikel adalah nukilan abgreds untuk tatapan bersama.

Artikel abgreds merupakan rangkuman pengalaman dan kisah perjalanan hidup abgreds.

Abgreds harap artikel-artikel di sini dapat sedikit sebanyak memberi manfaat buat anda.

Anda dialu-alukan untuk memberikan idea, pandangan, nasihat, kritikan, dan sebagainya.

Sila tinggalkan jejak anda di ruang komentar atau shoutbox.

Terima kasih atas ziarah anda!

Salinan semula

Abgreds membenarkan kandungan artikel di blog ini diterbitkan semula dengan syarat disertakan kredit / pautan ke blog ini.

Sebarang pertanyaan boleh di e-mailkan ke abgreds melalui alamat : takterra@gmail.com

Sila ambil perhatian, kandungan blog ini adalah diawasi.....

...

Protected by Copyscape Duplicate Content Checker

Negara pengunjung

free counters
Online Users
bighandesign
My Ping in TotalPing.com

BlogMalaysia.com

Blogged.my
%d bloggers like this: