Blog Abgreds

Tukar link

Tinggalkan jejak anda di kotak komentar, Insya Allah, abgreds akan berkunjung ke laman web anda..

Terima kasih kepada anda yang sudi bertukar-tukar link dengan abgreds.

Qaseh – http://quqasihqumyself.blogspot.com/

Hisyam – http://hisyamhananto.wordpress.com/

Furdunesia – http://furdunesia.blogspot.com/

Sisoren – http://sisoren.blogspot.com/

Khalidah – http://khalidahkuaci.blogspot.com/

Pengumpul Blog – http://pengumpulblog.blogspot.com/

Chekgu Sara – http://akuinsanlemahchekgusara.blogspot.com/

Eryati – http://mydaniaeryati.blogspot.com/

Encikbeliau – http://www.encikbeliau.com/

FYS – http://feedyoursoul84.blogspot.com/

Mr. Noble – http://practicable.blogspot.com/

Ali – Al ridha – http://ali-alridha.com/blog

Ppiey – http://pieyzai.blogspot.com/

Jeman Beragas – http://gdouptmonster71.blogspot.com/

Ciput – http://ikanlumbalari.blogspot.com/

Jefry –  http://sepitbirutrading.blogspot.com/

Eiela – http://newbieindahouse.blogspot.com/

Yahya – http://teknikbuatblog.blogspot.com/

Omurice – http://perfectomurice.blogspot.com/

Airneslobeng – http://airneslobeng.com/

Su Manje – http://hubersuhner.blogspot.com/

Masmurni – http://masmurni.blogspot.com/

Lily – http://pelangichenta.blogspot.com/

Notami – http://notaami.blogspot.com/

Lin Azlina – http://strawberry-lynn.blogspot.com/

Angahsayang – http://angahsayang2314.blogspot.com/

Ijahemo Temo – http://cheritaemo-temo.blogspot.com/

Ayaz – http://juslemon-justembikai.blogspot.com/

Sahabat – http://www.sahabatincome84.blogspot.com/

.N. – http://www.greenygorgeous.blogspot.com/

Olick syasya – http://olicksya.blogspot.com/

Luffy – http://luffymcflurry.blogspot.com/

Mohkembara – http://mohkembara.blogspot.com/

 Anamizu – http://www.kulaandangsanak.blogspot.com/

Cik Liz – http://sharingland-lyza.blogspot.com/

Maera – http://mid-sayang.blogspot.com/

Nur –http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/

Relevan – http://www.relevansokmo.com/

Tika Leh – http://tikalehpunya.blogspot.com/

Abg Usop – http://www.gnesop.com/

Hikari – http://hikari-labyrinth.blogspot.com/

Suria – http://sepetgurl.blogspot.com/

Miza Yusof – http://www.hayworlds.blogspot.com/

Mohamad Azhan – http://mohamadazhan.blogspot.com/

Irnie – http://irniesharimabasir.blogspot.com/

Juong – http://juongjournal.blogspot.com/

Aisyah – http://misslov2eatjr.blogspot.com/

Cutezmommy – http://familybizbuz.blogspot.com/

Safura – http://kisahsayangsafuraa.blogspot.com/

Mama pipie – http://mama-syafi.blogspot.com/

Srikandi ADN – http://www.qaulansadidan.blogspot.com/

Hanim – http://nicesoapstone.blogspot.com/

Eman – http://bukanpembohong.blogspot.com/

Nurwiyah collection – http://nurwiyahcollection.blogspot.com/

Azie – http://pearlpurplestories.blogspot.com/

Dya – http://iamdya.blogspot.com/

Miya – http://www.miatales.blogspot.com/

Orchid – http://livesisfantasy.blogspot.com/

Ann – http://annfazar.blogspot.com/

Atikah – http://luahanfikiran.blogspot.com/

Along – http://gnola25.blogspot.com/

Najwa – http://demperorbeauty.blogspot.com/

Adele – http://cetusanhati.com/

Cekla – http://sayecekla.blogspot.com/

Awangku Johan – http://www.goldazone86.blogspot.com/

Abadi Romeo – http://abadiromeo.blogspot.com/

Ermafatiha – http://drermafatiha.blogspot.com/

Cika – http://www.euriqqaraffar.blogspot.com/

Tips – http://blog-tips-kurus.blogspot.com/

Fieza – http://hafizah-hamid.blogspot.com/

Yatieowners – http://yatieowners.blogspot.com/

Izziwhat – http://schizophreniaeasy.blogspot.com/

114 Respons to "Tukar link"

saya cuba berjalan kat blog orang…

singgah mencari ilham tulis belog :):):):)

Assalamu’alaikum🙂
Saya tolong di pasang juga ya🙂
Nama : arafatmbois
Blog : http://arafatmbois.wordpress.com/
*Dan Tolong kunjungi blog saya juga ya!!!
Terimakasih🙂

trime kasih sbb sudi singgh kt belog saye yep..thnks a lot..btw,nk tuka2 link jugak lah..hee~

assalamualaikum..

hai.. jenguk kamu…
salam perkenalan..

teruskan berkarya…

assalamualaikum

kak ct suka blog ini. nak follow tapi selalu tak jadi. boleh tolong terangkan barangkali.

Wa’alaikumussalam kak CT..
Saya rasa wordpress free ni tak ada button untuk follow ni. Yang saya perhati teman-teman link kan saja blog ini sebagai blog pilihan mereka di blog masing-masing. Jadi setiap kali ada entry baru, dia akan update automatik.
Apa pun terima kasih atas sokongan kak CT…🙂

salam, suka tgk wordpress punya style, kemas..
anyway berminat utk tukar link…
http://fa-10storiy.blogspot.com

mne shout box dkt blog ni ea ??😦

maaf lambat reply husna… shoutbox dia ada kat front page tu bawah ikon blog..klik kat situ yer.. terima kasih…🙂

hai.. jenjalan malam kt sini sambil nak exchange link🙂

selamat siang kk. salam kenal ya kk.
ini kunjungan pertama di blog ini
kalo boleh tukeran link yuk.🙂
ditunggu kabar baiknya ya🙂

salam sahabat…
CE singgah di sini…;)

tukar link yuk😀

halo0o0o0… tgal jejak cni

ni hao..selamat pagi..:D

salam singgah sini dan tinggal jejak disini

blog ini menarik^^

tadaaaa!!! join the club.

nak join boleh tak

assalamualaikum…salam ukhwah yer

ohh tumpang lalu sini🙂

salam..balas kunjungan..dgn senyuman🙂

salam, nice blog. exhange link ye.

seni dan sastera x dapat dipisahkan.setiap perkataan merungkai apa yang terjadi.exchange link yeah..

drop my link here..nice to know u🙂

macihhh abangreds coz sudi berkunjung ke blog saya..harap kita akan dapat bertukar2 pendapat serta ilmu..macih banyak2..:)

hehe, membalas kunjungan.. x jpe chatbox, comment kt sini jela🙂
sy nk follow, harap2 bole. sb x pena lg nk follow wordpress ni..
*nggee*

xtahu la nak komen ke tak kat sini.tidak mengharapkan apa-apa,sekadar meluangkan masa=)

btw,singgahla..http://drermafatiha.blogspot.com/

Terima kasih kerana sudi singgah di blog saya

salam singgah.. ni nk exchangelink hehe

mahu tukar link jugak, boleh?

salam..nak tkr link jgk.. http://cetusanhati.com

dah letak link bro di blog sy🙂

walau penat x ilang lg.. masih mampu singgah umah abgreds….

Hye abg reds🙂 i follow u.. will u follow me? :p
http://gnola25.blogspot.com

Assalamualaikumm…terima kasih abgreds…mainta tunjuk ajar.. may Allah bless u =)

lawatan balas abgreds.saya dah letak link abgreds kat blog saya ^_^

Ahlan wasahlan…salam snggah…
salam maal hijrah…ceria2 slalu….

thnks 4 your visit…sye jguk sini pulak..hee..btw..sye dh test ujian neurologi tuh..n..sye bley bce..jdi mahu ambil yep..thnks!!

drop by here visiting u ^_^

Tukar link jugak yea..🙂

eman singgah kesini yee. singgah berkunjung ke blog eman gak.
;DD

hanim singgah ke belog nie tadi

cari shoutbox tak jumpa. letak link kt sini je la yek

as salam ukhwah..sy dh test neurologi tu..sy dah past, jadi sy amik ye..tuk test mereka2 yang lain..hehe..wa’alaikumussalam..

salam kenal untuk safura jugak..
abgreds pun ambik dari kawan maya jugak..rasanya dia pun bagi.. janji link dia yang bawah sekali tu tak tinggal dah aih.. ok sapura..

Terima kasih cikgu…akan selalu ke cni..🙂

terima kasih kerana masukkan link miza🙂

salam abgreds.. mekasih sudi singgah.. damai jek blog abgreds ni..

munink!!!belanja suria bekfest!

nak masuk juga.. blog sop layan diri utk masuk llink yer..

tumpang lalu…singgah sini..hoho

Masuk juga link saya ye abg red..pastu abg reds masuk sini tempat link saya http://jejakterminal.blgspot.com

Salam singgah. Terima kasih Abgreds sebab sudi singgah blog saya. Kalau nak postkan entri “Cuba baca ni..” boleh, silakan.
Nak bertukar link juga..

Nama : Nur Cetusan Rasa
Link : http://cetusanrasa-nba.blogspot.com

Terima kasih ye Abgreds..🙂

nak tukar link jugak ngeee ^^ ..btw thx yer sudi singgah blog buruk sy hehe

singgah mlm hari ziarah abgreds ^^

Salam Sdr Abgreds, balas ziarah dan tukar links ya.

salam…tukar2 link dgn sgt laju…

hye..semoge baek2 aje kamu sekalian

was here..entri u suma bes2

suka lihat blog ni,simple je..🙂

masam-manis

Salam Singgah🙂
Mahu exchange link🙂

mari menambah kenalan~

sje nk test.. nk tgk per jd.. huhu

salam..saya da add link blog br0 kt blog saya…mintak tindak balas dariapada drpada br0

nak tukar link gak….anti omu letak link….kamu…

singgah kt blog ini..1st time…

nice to meet you🙂

jom tukar link dengan saya…

jom share link dgn blog newbie. jemput la datang blog saya dan share link blog jugak.

salam, dah letak link abg kat exchange link saya🙂

makseh sudi lawat blog piey~~ ^^v

jom kita bertukar link.ali-alridha.com/blog

salam singgah. terima kasih kerana sudi melawat blog saya😀

tlg linkkn yer.. nt sye akn linkkn blog tuan di blog nsye plak.

abgreds, link bro dah add …

singgah tinggalkn
link

kenal-kenal sambil bertukar link. link tuan blog sudah ada disini.

nak try laa…jemput dtg blog saye…

lawatan balas abgred.. time kasih yer🙂

Salam Ukhwah, jom kongsi2 kalo ada yg menarik🙂

Hallo, salam persahabat dari negara tetangga (Indonesia) salam kenal.

salam singgah dari sini~membawa senyuman pagi~semoga hari ini lebih baik dari smlm~
n___n

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Sinopsis blog abgreds

Blog abgreds ingin melihat makna
pada aksara dan kosa kata dari sudut sedikit berbeda, buat menambah variasi
pemahaman semua.
Selamat membaca!

K O T A K — S H O U T M I X

Statistik blog

  • 53,876 - sejak 19 Jun 2010

Salam sejahtera

Blog ini adalah blog peribadi abgreds. Semua artikel adalah nukilan abgreds untuk tatapan bersama.

Artikel abgreds merupakan rangkuman pengalaman dan kisah perjalanan hidup abgreds.

Abgreds harap artikel-artikel di sini dapat sedikit sebanyak memberi manfaat buat anda.

Anda dialu-alukan untuk memberikan idea, pandangan, nasihat, kritikan, dan sebagainya.

Sila tinggalkan jejak anda di ruang komentar atau shoutbox.

Terima kasih atas ziarah anda!

Salinan semula

Abgreds membenarkan kandungan artikel di blog ini diterbitkan semula dengan syarat disertakan kredit / pautan ke blog ini.

Sebarang pertanyaan boleh di e-mailkan ke abgreds melalui alamat : takterra@gmail.com

Sila ambil perhatian, kandungan blog ini adalah diawasi.....

...

Protected by Copyscape Duplicate Content Checker

Negara pengunjung

free counters
Online Users
bighandesign
My Ping in TotalPing.com

BlogMalaysia.com

Blogged.my
%d bloggers like this: