Blog Abgreds

Muarian

Laman ini abgreds isi dengan menyenaraikan laman-laman web yang ditulis oleh warga Muar.

1. Orang muo – http://orangmuo.blogspot.com/

2. Wak jaman – http://wakjaman.tripod.com/ilat.htm ( bahasa jawa )

3. Anak muar – http://anakmuar.blogdrive.com/

4.  Mohd. Fuad – http://payaredan.wordpress.com/

6. Zikri – http://zikrihusaini.com/

7.  Jowopinter –  http://www.jowopinter.blogspot.com/

8.  Jowopinter –  http://monggo-mampir.blogspot.com/ (edisi jawa)

9.  Cikgu Razak –  http://personajohor.blogspot.com/

10.  Abang Azam –  http://www.familiazam.com/blog/

11. Dunia sebelah Zara – http://shafaza-zara.blogspot.com/ 

12. Dr. Hamid Arshad – http://www.hamidarshat.com/ (pakar sakit puan)

13.  Along Tapa – http://asaltakhangit.blogspot.com/

14. muo 76 – http://muor76.blogspot.com/

15. Blogger dari muar – http://www.myspace.com/azmir_raider202

16. Kak Saadah – http://saadahnoor.blogspot.com/

17. Adam Harith – http://adam-harith.blogspot.com/

18. Fana – http://mystupidlullaby.blogspot.com/

19. Muhammad – http://bu773r.blogspot.com/

20. Nur Hidayah – http://nurhidayahisa.blogspot.com/

21. Siti Mariam/Khumaera – http://mid-sayang.blogspot.com/

22. Anys Amyra – http://anys-amyra.blogspot.com/

23. Singalapi – http://rezekimurah.com/

24. Fariq – http://fariqscorpio.blogspot.com/

25. Mohd. Jalizan –  http://www.mjalizan.blogspot.com/

26. Dila – http://dilaazie.blogspot.com/

27. Amir – http://blog-pke.com/

28. Cik Pia – http://miszsephia.blogspot.com/

29. Eizny – http://nuraribahizni.blogspot.com/

30. Duyya – http://belogmanalagi.blogspot.com/

31. Abg Mail – http://passionateaboutblogging.com/bm-new/

32. Ibu Addinnasa – http://anakkuwiraku.blogspot.com/

33. Cik Mas – http://masluvnerul.blogspot.com/

34. Michiko – http://sicomot-comel.blogspot.com/

35. Cikgu Hassny –  http://hassnysmathematics.blogspot.com/

36. Tuan hj. Borhan –  http://borhandali.blogspot.com/

.

Anda orang muar? Ada laman blog ? Sila tinggalkan jejak anda di sini…, terima kasih.

34 Respons to "Muarian"

Hai abg greds ! =D

camner dapat tahu nama michiko tuh?

dan dari mne jumpe SCC the muorian neyh??hehe

anyway,tenkiuuuuu so much eh😉
jemput la datang umah raya nnt..keh3

sy pon org muo jgk (^_^)

nanti leh la wat gathering kat tanjong mas!!!!🙂

Terima kasih singgah🙂

Saya orang Muar juga. Feel free to visit my blog🙂

Abgreds, saya lahir kat muor – parit tiram sebelah hospital muo’ ..😀 . tinggal je tempat org. family ramai lagi kat sana. parents skrg tinggal di Tg Mas. So, time raya kdg2 ada di Tg laa..

dannnnn …… saya orang muo jugekk!

abgreds, cik pia pun org muo gak.. terror abgreds jejak cik pia

aah,sy org muo!!!🙂

ok, nanti abgreds listkan ok…

lahir, sekolah n mbeso kt muo… but now in ibu kota…. rindu nk blk muo…

http://misslov2eatjr.blogspot.com

sekali sekala nak kena balik ni aisyah..pekena mee bandung!..

dlm sethn adala blk dlm 3 4x (bkn hari raya ek)… huhuhu.. tp singgah umah kg je… xg memane2… hehehe…

oklah tu..jenguk kampung..

hahaha…. jenguk umh kosong… lalalla…. ape yg besh kt muo ek skrg…

rumah kosong? apa ceritanya?
muo biasa jer..skang ujung minggu adalah diaorang main jetski kat tg tu..

rindu kmpg kuu! huh

kmpg iz kt muooo
rinduuu nk blk sane agy. huhuhuhu
=)

saya org muo,, hee..

area ane fariq?

sy area bukit serampang,,
skrg sudah ledang,,
tapi xkesah la,,
sy tetap muarian,, haha

hehe..’
same le kita area ledang
arrgh x kira
ttp gak muarian.. hehehehe 😉
slmt berkenalan. =)

waaaaaaa~ bestnye sume list owg muar?? =) thanks abg red..

Wah.. kawan ada tersenarai kat sini.. terima kasih atas link ni..

p/s- memang org Muo ada sentimental sikit pasal daerah terchenta nih.. betul tak?😛

betul tu.. saja abgreds nak tau sape2 yg blogging kat muo ni..

Tadi baru lepas ngeteh dengan abg Azam (http://www.familiazam.com/) kat mamak jalan Sulaiman..

p/s- bila nak join sekali?

aisey.. timing lari jer.. abgreds dok kat jalan salleh..
pastu baru balik rumah akak ipar kat batu pahat..
ada rezeki karang jumpalah tu..

Ooo Jalan Salleh. kalu rajin, datang ler kat saya, niaga paso malam Pesta hari Sabtu (duduk deret depan jual tudung di celah deretan makanan..😛 )

incik abgreds.. just for ur info, ramai lagi blogger muarian yg best2 yg boleh dishare di cni.. antaranya kamo boleh tgk link blog under tajok “sebok sebok” kat my blog.heheh.. antara yg best yg bernama abg ijan “anak seorg penoreh” & abg wafi “citer byk tak guna”. check it out!

terima kasih atas info fana. list tu abgreds buat sambil berblog, jadi update hanya kalau jumpa orang muo..dah tengok blog dia orang..memang best. nanti abgreds listkan..

Orang muo jugak….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Sinopsis blog abgreds

Blog abgreds ingin melihat makna
pada aksara dan kosa kata dari sudut sedikit berbeda, buat menambah variasi
pemahaman semua.
Selamat membaca!

K O T A K — S H O U T M I X

Statistik blog

  • 53,876 - sejak 19 Jun 2010

Salam sejahtera

Blog ini adalah blog peribadi abgreds. Semua artikel adalah nukilan abgreds untuk tatapan bersama.

Artikel abgreds merupakan rangkuman pengalaman dan kisah perjalanan hidup abgreds.

Abgreds harap artikel-artikel di sini dapat sedikit sebanyak memberi manfaat buat anda.

Anda dialu-alukan untuk memberikan idea, pandangan, nasihat, kritikan, dan sebagainya.

Sila tinggalkan jejak anda di ruang komentar atau shoutbox.

Terima kasih atas ziarah anda!

Salinan semula

Abgreds membenarkan kandungan artikel di blog ini diterbitkan semula dengan syarat disertakan kredit / pautan ke blog ini.

Sebarang pertanyaan boleh di e-mailkan ke abgreds melalui alamat : takterra@gmail.com

Sila ambil perhatian, kandungan blog ini adalah diawasi.....

...

Protected by Copyscape Duplicate Content Checker

Negara pengunjung

free counters
Online Users
bighandesign
My Ping in TotalPing.com

BlogMalaysia.com

Blogged.my
%d bloggers like this: